and I'm gone.

flyttar nu,  nu är det verkligen på riktigt. nu lämnar jag mina minnen kvar när jag stänger dörren till denna lägenheten för sista gången. Helt galet.


____________________________________________________


lyssnar sönder på denhär. Bryan Adams (L)., spirit <3

jahaaaja.

Gårdagen var awesome. Bilder kommer sen, orkar bara inte ladda upp. haha.

nu ska ja packa lite smått å vänta in pappa. Tyckte även det var extremt mysigt när mamma kom igår. :)

Bilder från igår, och längre bak in time ;>



Shasha bloggen.

kan börja med att nämna hur irriterande det är att vara utan min S;knapp. hhaha. maria kom dock på en smart ide att jag kan limma fast den. Ska försöka kolla upp dedär sen :)

Förövrigt så taggar jag efter skolan :> och lörda när jag ska bli mitt sanna jag igen (L)


dom hade jättefina ljus på lunchen idag oxå! bilder sen när ja är hemma.. eller imorrn.. d;
Ciiiao

Amazing..

hahaah min S;knapp på datorn är helt borta typ.. asjobbigt att skriva ju! hur fan kan man sätta tillbaka en sån?? :s så sjukt irriterande!!

Aja, har sovmorgon till tiio! :) och egentligen behöver jag inte gå på matten heller men är man en trogen elev eller?? ;>

Efter skolan ska jag, Moa och Hanna göra stan :) Efter det ska vi till Willys och köpa maaaaassa godis. hörde nämligen att det var jättebilligt där nu ? :D:D:D och sen ska ja hem t http://www.mmobo.blogg.se och äta hos henne och typ .. se film eller något. -> MYYYS.

Nää, tillbaka till mitt camomille te och göra mig klar för skolan! ciiiao

Inget bloggande nu inte. ;p

hahah är på så dåligt jävla humör!! är tröött och ska sitter å käkar min äckel gröt.

"Now it's time for bed!"

Snackar med anna på msn om dm rosa uggsen ja hittade :) hihi. De va som lite roligt att snack med na :)

skönt å sov nu! ;> ciiao

Istället för att sova gör jag en video :D

@magda

Vill haaaaaaa!!!!






Vill till japan nu på en gång!

varningvarningvarning,emoinlägg.

Det känns att något är fel.

ojoj.

skojade bara. måste bara få skriva av mig. tack vare samtalet vid middagen har jag inte kunnat skaka av mig den äckliga känslan om alla funderingar som alla säkert har.

"när vi dör, så slutar ju hjärnan fungera, liksom, i kommer inte ens kunna se färgen svart som när vi stänger ögonen, utan vi .. finns bara inte."

Läskigaste och mest korrekta saken jag hört på länge. Alltså ååååå. Hatar när jag börjar tänka i sådana banor, då äre kört alltså!

"Vi kommer säkert se  våran familj eller så, sekunden innan hjärnan lägger av, för vi har blivit uppväxda med att tro att man ska det, därför kommer vi tro att det händer, att vi ser dem, innan vi dör. Men sen.."

-.................
NÄ nu ska ja fan duscha innan Greys Anatomy så man kommer på andra tankar, inte ens lönt att dalta detta!

Orkar inte blogga mer idag.

Hamnmagasinet med Åsa Johansson och pluggar eniro, å lite business å japanska :) ska snart beställa en varm chockla. myyys :)

allt för idag.

Enviro.

Så jävla kul å se hur mke besökare de blev tack vare emelie igår ! ;>
HAHAHA

Sitter på environ nu , så ja ska säga ciao :)

soshite, nande.

på lördag ska jag återgå till mitt RÄTTA ELEMENT -> emo :)

PRECIS (L)

singing lesson with Emelie!

HAHA wonderful. Får fortfarande tårar i ögonen av skratt, det här är vad vi gör när vi är uttråkade. Hon sjunger och jag spelar in i smyg utan att hon vet om det.! haha :D Detta gjorde min dag.

FICK PANIK. Tydligen ska de va besiktning i min lhet imorgon? Antagligen för att jag ska flytta. MEN .. alltså.. jag har inte städat på typ.. år och dagar känns det som.. började lite smått nu men är helt slut på och har fortfarande mke kvar! Dessutom måste jag försöka plugga också. :s inte okej..

Här är låten:
;*;*

Emelie dödar min pluggkoncentration.

Sitter och skulle plugga (lyckades hålla på med business i typ.. en timma), men sen så va emelie å störda så att nu blev de datorn istället. haha! ÅNGEST. menmen, what to do what to do.

Hon bjöd mig på Mias idag. så snäällt. ahaha. men fortfarande mätt som fan!! ;>
www.emelieknowsbest.blogg.se



höhö lovely;*

iiiiiiih can't wait!!




merely about 1,5 years left and then I'm sooo going to be there ;>

Glatt ögonblick

gick in på min bank på datorn, och alltså ............ jag har pengar!! ;* ska spara! ska verkligen börja nu, jag ska vara benhård! nujävlar!

GALET


DEHÄR kan ja med.. hehehe.. eller? ;>

Terrible

Hade en hemsk morgon följd utav en hemsk dag.
wonderful

machimasu!

färgat agnes hår ikv. inte för att de blev så stor skillnad men d;

Är så sliten, borde plugga, men jag har så fett ont i magen så jag tror ja skiter totalt i det.. kommer ångra mig som fan sen men min ork är helt borta. Orkar ingenting alls längre! ;s jättekonstigt s;

smart magda, smart.

Börjar bli en vana att använda den där rubriken :p HAHA
Vi hade tydligen ingen svenska idag, vilket är första timman. Så nu sitter jag å Antonia i ett tomt och mörkt klassrum och bara sitter. JAG HADE SOVMORGON IDAG!

Fyllde på mitt busskort oxå, när ja skulle betala så la ja fram pengarna och hon som satt i kassan bara stirrade på dom, och ba "720..?" jag ba.. joo, jag har ju som ingen 20 lapp men de går väl ändå bra med en hundring? och hon ba "Men.. detta är bara 700?" HAHA så jävla trött jag ääär.


och ja, man kan inte få nog av jUn (L)

"Smile, and people will think you're fine"

Sitter i lägenheten och begrundar min mysiga, smått stökiga lilla lägenhet. På söndag ska allt vara packat och klart. Sen på Måndag åker jag härfrån.

Gambatteruyo!!

Onigaishimasu.

Jag har verkligen suttit och bara kollat på japanska draman hela jävla helgen, sitter och kollar på SMILE med MATSUMOTO JUN !!!!!! <3 . -> SKÖNT. Har bara tagit det lungt och nääästan inte pluggat någonting. lite ångest faktiskt men what to do what to do? haha.

Umeå ikväll då. Taggar inte bussen dock, man känner sig verkligen som en typ .. höna i en bur, fullt med en massa andra hönor!!

vill kunna göra!





blir så fett anvundsjuka på de som fått träning att kunna göra något sånt här !

Kyyyyaaa!!




sååå liten!! Nä nu MÅSTE ja sova. ciiao

Mo ii!

Kan inte sooova, haha ;p har kollat på azumi2 the movie, börjat se death note (en med RIKTIGA ppl, klarar inte av anime (A)), och såg även klart serien sen tidigare. snacka om filmkväll med sig själv :) allt på japanska såklart (L)

Akeraminaide!

ahaha akta stavningen i rubriken.

Nu ger jag upp. Ska fasiken sätta mig i soffan och käka lite godis och dricka te med pappa framför tvn! ;>

Känner att jag ser mke äldre och konstigare ut i glasögon. Känner inte igen mig med dm på längre. Med tanke på att jag är sjuk så har jag inga linser på mig, vilket känns jätte konstigt. haha. ;d

Ögonen bränner.

Det bränner i ögonen och jag har suttit och fortsatt kollat på Mei-chan no shitsuji efter drillningen. Tvingade dit mig och det kändes bra faktiskt. Ser framemot lägret som blir under lovet! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag!! Och sen ska pappa köpa utemaaat ;> HÖHÖ.



saknar riga lite smått känner jag!

-> Drillning.

Den rostade mackan väntar och tet! mumms ;> Sen ska jag förskyld bege mig till drillningen ;p

Det är typ... 10-15 cm snö ute. GALET.


INTEOKEJ:

Har verkligen tänkt till!

Haha, alltså tänk så fort tiden går!! Fick världens typ .. ja jag vet inte, ångest? idag. Helt sjukt när man ser bilder på sin gamla klass och känner sig as liten? Fast de känns ändå inte som om det var så länge sen , men.. det är det. Alltså guuud så dåligt formulerat. Men ahh. Är som i mitt egna lilla chocktillstånd just nu. Helt brutalt, (lånar ordet ronja använder sig utav typ hela tiden) d; http://egosumronjaosterud.blogg.se/ HÖHÖ

Ska kolla på...
->

Plugga?

Sitter och gör lite japanska. hahaha. ochjag skulle inte plugga. HAHA känns ganska skönt ändå. sett film och druckit mig mätt på te. hahaha ;>



snygging., ;*

ÅSÄlÄ.

jag ser det snöar jag ser det snööar.

........
-.-

Det snöar hur mke som helst här!! Jag dör typ. orkar inte med mer snööö... Tog en bild från rutan i bussen oxå. helt ssick.

Har iaf kommit hem och druckit en stooor kopp te och ska krypa ner under täcket framför en film eller så.

ciiao.

Det kallas sjukling.
JAG ritade den här på business igår;>

SNÖSNÖSNÖSNÖSNNSÖNSÖSNÖSNÖ. orka.

Hejdå Umeå.

precis.




Ska kolla på denhär på bussen:
Men fick inga subs. hahah ska försöka kolla utan ;>

Genki dewa arimaseeeen

är så less
åååå är så less
imorgon åker ja hem klockan tio på morgon
förskyld å hela köret
orkar inte städa, plugga, diska, packa
ingenting

sitter och kollar på japanska filmer och dricker te .. flera liter that is!!

OCH det är massa snö hemma i åsele nu har jag sett? wtf? orkar inte snöööö.

klago inlägg älskas (L)


KOLLA BARA

Alltså ojoj.

Satt och kollade på Koizora trailern jag la upp på min blogg för ett tag sedan. och den är ju så sjukt braaaa. Är som helt i chocktillstånd varje gång jag ser den. Har sett den två gånger i rad nu och efter det små klipp från den. Helt sjukt! Den måste ses kan ja iaf säga!!





Subtitles är bakåfram? HAHA


Arrghh.

Blir som lite små irriterad. Jag är förskyld och halsen tar kol på mig. Och SJÄLVKLART ska det vara iskallt i den här jävla skolan. blir så less!! Vintern är alltid så sjuuuukt kall här inne i skolan för att värmen är typ ... inte här?? Elementen är knappt ljumna!! Akta min stavning nu oxå. men jag bryr mig inte. sitter bara och klagar för mig själv på denna kalla skola som aldrig kan blir VARM. INTE KONSTIGT att man blir förskyld? SKOLAN stör min arbetsro när jag ska plugga.

Bläääääää.



Hahaha jag dör. 嵐 gör mig glad :) + att dom är så söta :]!

Snällt.

Jag är så sjukt snäll som bloggar innan jag beger mig till skolan.
Har dessutom blivit beroende utav camomille te!! Dricker det hela tiden när jag är hemma i lägenheten. haha helt sjukt. ;p

Anyway. Blev som liite små glad när jag hittade min USB kabel ;> De betyder att jag återigen kan ta bilder! :) fast just nu tänker jag inte göra det, ser fan förjävlig ut.. :D

Sore, Dja :)


Sång här har ja ! :) så sjukt mumms :D

wellyeah.

storbloggar'N här alltså.

Är bara allmänt och extremt utmattad, psykiskt utmattad that is. Har pluggat ganska mycket de senaste dagarna, men igår och idag har jag inte orkat alls.. -> ÅNGEST.

Nu ska ja fan ta å lägga mig.
ciiiao (:

Vad är en blogg utan ego bilder?

Old pictures from my phone.

hittade nyss min usb kabel ;>


SÅHÄR kul har jag på matte lektionerna ;>

Gjorde detta på Anneli :) hihi söt är hon!


jag kan göra fett go mat ba ja vill! :D

Taco hos ronja vare bästa på länge (L)

Han är söt:)

elon <3

Travbanan är de finaste jag vet (L)

Loveitloveitloveit (L)

Nu slutade greys oxå. inte okej. tagga nästa vecka!! :)

Lovely. (L)




かわいい ですね!

Greys Anatomy

Love it love it love it

Duktigt magda, duktigt!

Var och fikade med Ronja, Maria och Emelie idag efter skolan :) En halv morotskaka och varm choklad med marshmallows!! hihi . sen till middag blev det havregrynsgröt, MUMMS. Sen for jag och Matilda ut o å sprang ;> och nu sitter jag här, har jätte ont i halsen, och dricker camomille te och ska... plugga :D

ciiiao :D

Hmm. Onsdag?

Min morgon blev precis som alla andra, dock så hade jag inte pluggat igår kväll så det har jag lite ångest för. Iallafall så snoozade jag sönder och försov mig. Hittade inga kläder heller så jag var tvungen att kasta på mig mjuksbyxor och ba slänga på mig nåfra kläder.

Är dessutom jätte hungrig.. och har lunch i 20 minuter idag? OCH det är fisk. funderar starkt på att inte gå överhuvudtaget.. vänta vid matten på en gång istället. who knows?

Gymmet idag också! Om det är ledigt det vill säga..

Kunde heller inte ungå att kolla på Hana Yori dango igår.. åååå ja älskar den serien. har kollat på den slaviskt i typ.. ett halvår? och det är bara säsong 1, 2 och filmen.. hahha.. kan typ replikerna utantill :P hahah!


matsumumms (L)

Den här bilden är från gymmet igår. HAHA askul vare!! ;>


HAHAHAHA ÄLSKAR DET HÄR UR FILMEN HANA YORI DANGO (som är fortsättningen på säsong 2)

~ Glass och hallon.

Glass och frysta hallon med Matilda å Emelie :)

And Monday again.

Är verkligen helt slut på- och som vanligt blev det "kliver upp tidigare imorgon" ... -klockan ringer- n'ää, ja orkar inte kliva upp, bara fem minuter till. och sen somnar jag och vaknar alldeles för seeeeeeeent.

Hatar mina morgonar!!!

"They're not gonna get us, we'll be alright"

Trött sitter jag här och pluggar business, eller.. ska plugga business.

Med camomille te i handen och business boken i andra ska jag sitta i några timmar. mumma.

Elon gjorde ett sjukt bra jobb på travbanan idag. Sexa är inte dumt med tanke på att han gallopperade på upploppet. Annars tror ja fan han hade vunnit.

Godnatt så länge, orkar inte skriva.


älskar min babe <3

Drillning ;>

nu ska jag snart bege mig till det som kallas -> Drillning.



ciiao

just bcuz I can't sleep during the nights.

1. Är du singel? hellyeah.
2. Är du lycklig? Må man väl säg att man ä
3. Är du uttråkad? Somfan
4. Är du ledsen? Näe
5. Är du italienare?En himla snygg sådan!..nää .. haha ja tror då int att ja ä de d;
6. Är du gravid? näe
7. Är du full? alltid full. haha nä, de är jag inte :)
8. Är du en cooling? självklart!
9. Är du från Irland? NÄE
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? näe, aldrig varit de hlr.

skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej
2. Har du nånsin blivit sårad? ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade?
nej
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? nej
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? yeah
6. Har du haft en hemlig beundrare? how will I ever know liksom?
7. Är du kär? ush nej.
8. Vill du gifta dig i framtiden? aldrig.

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? -
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? katt
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner.
5. TV eller Internet? internet (L)
6. Coca-cola eller Pepsi? cola is my only true love so yeah, coca-cola!!
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? neither.
8. Pengar eller lycka? -
9. Dag eller natt? DAG
10. MSN eller mobil? MOBIL

10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? verkligen inte.
2. Brutit ett ben? inte de inte.
3. Gjort nåt du ångrar? skojja inte
4. Hoppat Bungee Jump? NEJ USH
5. Ljugit för någon du tycker om?JA, alla sanningar är inte alltid de bästa, right?
6. Ätit en hel tårta? ATT JAG HAR
7. Gjort bort dig offentligt? varje dag, det är vardagsmat för mig
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? verkligen inte.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Jominsann, är man patetisk så är man ;>
10. Velat försvinna? För ofta.

skit
Vad såg du på tv sist? .. tv?
Vems blogg läste du sist?Agnes :) 
Vad åt du sist? GODIS. MUMMSMUMM
Vem pratade du med sist? Pappa ;>
Vem ringde du sist? pappa ;>!
Vem messade du sist? mamma ;> (vilken mamma å pappa gris jag är! )
Vad läste du sist "bok"? NJALS SAGA SOM SUGER SÖNDER. till svenskan dock..
Vem kramde du sist? ... kmrinte ihåg! haha nästan alla i klassen kramas innan vi går när vi slutar skolan -> GULLIGT.
Vem bjöd du sist på något? kommer inte ihåg, men jag KOMMER ihåg att jag ska bjuda Maria. höhö
Vad köpte du sist? ..... godis... probably! hahaa

nande.

what if I can't feel anything
anymore?

.

Sitter i chocktillstånd fortfarande från denna film;

Ja har inga ord,, helt sjukt... så himla bra gjord!!!!!!!!!!!!!!1

MENOJ.

hemma i det som kallas Åsele.
Vet inte riktigt vad jag ska säga,
Har kört bil med pappa å sett film typ. tvättat å sitter med en kopp varm choklad.

tänkte lägga upp bilder sen min japanska lektion i torsdags. askul vare.




buusiga pojkar.

Ciiao.

Ohiyo gozaimasu !

Är på världens myshumör, så jag kmr ta mjukisar till skolan idag! inte mina rosa dock. haha!

Min frukost -> Käka flingor direkt ur paketet. hahaha. lite småkul faktiskt.

Skolan kallar, ciiao! :)


Det var aslänge sen jag lyssnade på HIM. ojoj.
Me like (L)

Damn girl.

Är så trött. FAN VILKEN HEMSK DAG DETTA VARIT. Vill bara bryta ihop typ. haha. började med att jag inte åt lunch, utan pluggade istället, hade ont i huvudet som en jag vet inte vad, tinitusen sprängde sönder mitt huvud, min hjärna kokade sönder, trööött, å slutade 16.10.........

TUR att ronja tog å räddade min dag med Taco hemma hos henne. Pluggade även lite granna, fick henne att plugga, vaxade hennes ben. å ja , lite annat smått som är helt vanligt att göra runt ronja. haha ojoj. bilder sen. är trött. orkar inte. ska sova. drf slänger jag upp en annan bild ja redan har på datorn för.. annars blire så tråkigt. haha d;

GODNATT!!!! En välförtjänt sömn är vad jag behöver.


allt är verkligen vänt upp och ner just nu.

War

Sitter på engelska lektionen och lyssnar på musik ;> haha !

Middag hos Ronja ikv :) Myyys

Var dock verkligen tvungen att tvinga mig in i duschen imorse. Guuud. å vipps så va klockan typ kvarti åtta. -.- hann knappt bli färdig. d;


Swedish.

... står det på mitt schema.

Har nyss drillat med Maria och försökt lära henne lite basics i sporthallen här på skolan. Mysigtmysigt. Emelie låg kvar i min lhet imorse och mådde asbra antar jag. JAG VILLE kliva upp tidigt, och göra mig iordning och alltind.MEn då självklart försov jag mig. jaja. såkandetgå I guess..

NU ska jag har isländska lektion på min svenska lektion. HAHA JAG DÖR. är detta inte en svenska lektion?

GRÖT TILL LUNCH (L) taggar sönder till lunchen om dessa underbara rykten stämmer.


Så här ser jag inte ut idag kan jag säga! Tog bara byxorna som låg på golvet vilket råkade vara mina rosa mjukisbyxor!! hahahaha.

Nää. nya tag. imorgon ska jag göra mig i ordning, som jag tänke för idag. ;>


älskar bilden, älskar Jun (L)

~Enough~

"no more of losing moments
no more changing
I can't keep adjusting to you
I can't keep up
I want to slow down
I want to silently
let the mere memories of you
slowly sink in and leave
just a small mark within me"

As skönt.

Tycker det är jätte härligt att ligga och lyssna på emelie när hon pratar i telefonen! :) Kommer somna jätte fort då. Vet inte varför men jag kan alltid somna mke bättre om människor pratar i omgivningen ;>

Lyssnar även på Matsumumms egna låt han gjort som Antonia även taggade mig i. haha. den är söt (L) för att han är snygg. (L)(L)


HAHAHA jun (L) Helt sick. fattar inte hur han kan behålla mössan när han är upp å ner? ;s hahahah. han sjunger efr ett långt tag dock. ;p sörfjärt'N.


Kan inte sluta älska Hana yori dango!!

matsumumms (L)

gnatt :D

hmm.

nyss fikat med ronja, matilda å emelie.

Är även bjuden på middag hos ronja på torsdag. mumms.


Annars så ska ja plugga lite med emelie, hon får fan överleva. höhö ciiao

pluggpluggpluggplugg.

Tur en viss Anna A fick mig minnas en sån rolig sak så jag sitter å gråter av skratt. Det bbehövdes!! försökte md matten, men de sket sig, gjorde japanska (dock så vare helt underbart<3), business som kan ta sig i stjärten helt ärligttttttt. är så less. å nu måste ja lägga mig å läsa klart PRÄSTUNGEN.

sen så ska ja fan sova. de skulle sitta fint.

Looking back.

hittade ett album sen examen i nian som mamma framkallat till mig innan jag flyttade hit till Umeå när jag skulle börja gymnasiet (inte bilden nedanför , det är från sexan eller femman). Ett år har gått och vad känns nu? Som om jag aldrig haft en klass innan min jag har nu. Helt sjukt känns det.Som om jag aldrig varit del av åsele skolan. Helt sick.

Now it's time
to add pictures
in the empty spaces
and throw out the old
It's time to leave
the place in my mind
that's stuck on rewind
It hurts,
but new times are coming
hopefully.

~ mysmys.

haft jättemysigt igår kväll med priscilla och Moa.

Idag såsom i fredags är jag ledig ;> Ska dock på utvecklingssamtal snart, ska börja gå efter det här inlägget är klaaart d; Ska köpa en latte först :) hÖHÖ

Pratade nyss med mamma, och hon och mormor kanske kmr till mig på torsdag. hihi.
ciiao ;>


Saknar b-ruden.

My wonderful morning.

Again.

Mina jätte härliga mjukisbyxor, te, jordgubbskräm, stickad cardigan, simpsons. mumms.

Godmorgon Magda.

Jag är hur jävla trött som HELST. Har inte kunnat sova något alls inatt. vet inte vad det var!! Gick för att lägga mig relativt tidigt efter att moa och hennes kompis Hanna farit. Men jag var inte trött, bara jätte tung i ögonen. Jag blir så sur, låg liksom bara och vred och vände på mig medan jag svor för att jag inte kunde sova.

Somnade vid klockan sex på morgon, och är vaken nu. Askul. eller?

Idag ska pappa och lillebror till Umeå på hockeymatch, så jag ska fara och kolla på andra matchen senare och kik på lillbror min :) Kmr bli jättekul tror jag :D

Sen ska jag till Moa och se film, käka götta, åå sova hos henne :) Priscilla ska oxå med :D Kmr bli jättemys hoppas jag!:D

Gjorde btw en ny header efs jag inte kunde somna, u like?

hmm:D

Världens skönaste morgon! Har bara legat å latat mig, kääkat en paj, och sedan har jag börjat göra mig iordning bara för att! Tog jätte långt tid på mig med hår, smink, kläder och naglar. askul :)


M new clothes :)


Håret:) man ser även lite av naglarna :)


Wonderful, ne?

なかない と きめた ひ

Sitter å kollar på nakanai to kimeta hi. och den är väl sisådär. inte den bästa jag sett dock (hanayoridango(L)). Men vad gör man annars en lördagmorgon när man nyss vaknat och orkar inte ens gå upp ur sängen för att fika?

Känner i ögonen att jag är alldeles slut på sen allt plugg igår. ändå känns det som om ja inte fick något gjort. as irriterande.

Dja Ne!

INTEOKEJ


DETTA gör jag på en FREDAGSKVÄLL... och business, och japanska, och svenska. hahatragiskt, eller?

I går och idag var jätte mys. jag va med anneli, fick rida hennes häst. fick HOPPA hennes häst. har inte hoppat på år typ.. sen såg vi the hills run red, åå hon hade två högtalare så de va scary.

Sen idag så har vi käkat på eurasia, MUMMS. och jag handlade ett par jätte mysiga rooosa mjukisbyxor (fastän jag lovat mig själv att INTE köpa mer rosa kläder...) , ett par leggins, och en tshirt till. hihi.

menmen, åter till plugget....

Utvecklingssamtal på måndag btw! längtar nästan :)

ahahahaah dör.

- Antonia.

sitter med antonia och väntar på att klockan ska bli middagstid. sk anäligen göra SPAGHETTI OCH KÖTTBULLAR. mumms.

Kollar just nu på MatsuMumms och lyssnar på Arashi ! :D (L)

blir så glad av den här bilden. blir så glad av arashi. älskar Jun MatsuMUMMS. <3

stallet i går i bilder.





någon skillnad? lärde mig sko av morfar igår! eller ahh vi hjälptes åt, han fick hä fast skon å ja fick putsa till dm :)

Han gillar bara mig när jag kmr med mat. haha.
<3

~ I wonder.

Nyss haft svenska skrivning. kul. Jag å moa va klar jävligt snabbt, som vanligt.

Mitt nya fönster är jättefint! Synd bara att jag måste flytta därifrån snart, ska börja packa lite smått i veckan..


Är så sjukt trött på det som kallas liv, för jag har verkligen inget längre.. "Hål nu-> Studytime!" /IBs way of thinking. Plugga är verkligen allt jag gör nå för tiden. Lite otrevligt.


- Sodayo ne*

"don't want to be human no more"

good night.

Sitter med kissen som stirrar skeptiskt på min dator. Har pluggat lite smått nu med Business and Management och kollat i cyllabus (?) och skrivit anteckningar på ALLT som det står att man ska kunna i den i 1.7! ska göra 1.4 innan  måndag men det hinner jag på bussen imorgon eller när jag väl kommer till lägenheten igen. Sedan har jag även hunnit med lite Japanska glosor och tecken. men that's it. ska lägga mig och läsa prästungen till svenskan oxå men där äre no pressure för jag ligger före i läsningen egentligen. HÖHÖ

är bara så sjukt trött nu. o de va synd att jag inte hann träffa Riga en sväng men så kan de gå!

nu -> åter till mys med Missan medan jag läseer swedish booken. haha.


Missan (L) <3

Läskig feeling.

Kommer mest troligt inte träffa en viss Riga någe mer.
hon blev såld idag och skjutsad iväg idag med.
Hon står inte kvar i den box
hon alltid stått i
hon finns inte kvar
och förnyar de fotspår
hon gått
Kommer sakna dig min vän.

(L)

Moas bilder.

Moa tog verkligen jätte fina bilder i torsdags tror jag det var , valde dock bara att sno två stycken av henne men hon har ännu fler på sin blogg -> mmobo.blogg.se :)


Jag och Anneli. Älskar b-ruden (: (L)

Drillningen idag var helt okej. Känner mig dock lite hård.. men.. aja, måste man så måste man. I sista gruppen kom ingen, kändes lite kul att stå där i en stor sporthall.. helt ensam. haha ;p men jag tränade i ungefär 35 minuter på kast och så med min nya tejp på pinnen (HELTUNDERBART). Fick även pinnen rakt på nacken när jag skulle kasta å snurra två varv. -> Inte så lyckat. menmen. haha :) Snart ska jag dit igen och träna med Kim. Bilder kommer då :)
ciiao

NU

Ush. vaknade astidigt idag..
men nu ska jag göra mig iording till drillningen.
och min tejp fick jag ju igår!
den är verkligen jätte härlig och går verkligen bra att drilla med, ska dock testa idag och se hur kasten blir :)


Ciiiao



MMmatsummmumms
RSS 2.0