alltså ojoj.

Ronja sitter på toaletten och jag passar på att blogga.

godiset fyller min mage och imorrn ska jag snacka med historia läraren om min kuuurs.

Puss

I'm wondering.

Är så sjukt pigg. :s Har städat lheten, diskat, pluggat lite smått(borde egentligen plugga så sjukt mke mer men ja orkar bara inte,), tänt alla ljus jag har och äger i meinen lägenhet och sitter för mig själv och beundrar min mysiga lilla etta. Kommer sakna den, men ändå känns det skönt att komma hem till någon. Fast jag kommer verkligen sakna denna fina lägenhet. Sakna allt med den, alla minnen den innhåller, allt. Känner mig allmänt tom just nu, blir så stressad när jag tänker på hur mycket jag egentligen måste plugga så jag väljer helt enkelt att inte tänka på det, men vad finns det då att tänka på? Vad skulle jag vara utan plugget? Inte ett skit. åhhhh jag vet inte.

SÅHÄR ser min lhet ut just nu;





sitter bara i sängen och stirrar ut över min lägenhet medan Yanni låter ur min dator. Perfekta drill låtarna där kan jag lova, (L)

Slipping further and further.

Trött..... fastän jag somnade klockan 9-halv10 igår.....

Hade nyss duschat och satt i tshirt och trosor när det ringde på dörren. Haha... panik.. hittade inga byxor hlr, så jag sprang runt och letade ett par.. gick flera minuter. och sedan när jag väl hittade ett par så gick jag och öppnade. Han ba"måste kolla dina fönster" och enligt hnm så har dom missat att byta mitt fönster men jag fick som ingen information om när dom skulle byta utan han bara försvann ut och that's that. haha. Lite humor.




//through glass-stone sour (L)//

hmm.,

IB är komplicerat !

~ Movie.

Sett bio, I rymden finns inga känslor, ruskigt bra film säger jag bara.

I want to break free
I want to leave
I want to find
myself
I want to feel that it's alright
to take an extra breath
I WANT
to be more like me.

Photos from these past days.

'






TAGGA IKV.

HAHA and look what I found!

Från utedagen när jag tappade mina nycklar på morgonen men hann ändå efs dom hämtade mig med bil! (A)

Ja å ronja, å på andra bilden äre andrea, priscilla och anneli! hahaha :D 


Solen skiner men det är kallare än kallast.

Måste göra te för att kunna prata, min hals är uppsvullen som en jag vet inte vad, det är jättekallt, men annars äre finfint! Överdragsbyxor till skolan kanske blir mys :) Musik i öronen på väg dit oxå, -> Arashi! typ  de enda ja lyssnar på nu för tin. hahaha d;

Ikväll ska jag se I rymden finns inga känslor med Anneli. ska bli kul! :) Bjuder henne på lite köttbullar å spaghetti först tror jag :) och med hjälp av mitt CSN kort kan jag få billigare bio och råd med-> GODIS. awsm :)


Ba för att Matsumumms är med så lyssnar jag på arashi.. trorjag.. hahha :) (L)

Matsumumms ..

är den snyggaste jag veeet. (L) gjorde en ny header till min lillasyster och hon kmr dööö när hon ser att jag lät Matsumumms vara med på ett litet (......stort) hörn ;> hhöhhöhhö!!

Idag blire Umeå igen. Måste egentligen plugga sönder! Har en bok som ska va utläst till imorrn (har läst hälften), och business and Management kapitlet! s; Ohwell, what do I do? Inte plugga iaf ;)


Såååå fick den se ut :)


Matsumummmms :)

HAHAHAHA dog när jag såg den här!!!!


(L)


Yummi.

~hm.

kan inte hjälpa att känna såsom jag gör
det går inte att förtränga
alltid blir jag påmind


om förut.

~It is what it is.

~ preformance.

ahhahaha alltså drillningen idag va ett skäääämt. askul. det är de enda ja kmr säga.

har dock inte min usb här utan den är i umeå så ja kan inte ladda upp ngt här än, eller till min cas. -.-

teater :D

åhhh såg jätte bra teater! han från bolibompa va med! Henrik (?) ;> aaskul varen! två stjärtar fick man se oxå . d; sen drog ja å anneli t stan och käkade på waynes och sen handlade jag present till kristoffer för min lön jag fått från online, den enda kvällen jag va där. haha. och nu har jag TOK i typ.. aslänge å sen åker jag hem -> Åsele. ska få våfflor av pappa ::D:D:Dd

hade jätte lång sovmorgon oxå -> myyyyyys.


han gjorde bort sig oxå, glömde hatten och "men fan oxå!!" -> sprang och hämtade den, alla skrattade av skådespelarna och typ han kunde knappt fortsätta med sin replik där ett tag!.. askul vare iaf!

HÖHÖ

börjar inte förrän 13.45 :D tror ja de va! :)
då har jag ba en lektion och sen ska jag hem till Åsele med bussisen.sött.


ska dock på teater som jag hört är riktigt bra snart. ska möta klassen här vid busstationen, katshiiing. jag behöver ba gå typ 20 meter ;) höhö.


Sakura blossoms :)<3

Dar'n it.

städat sen kaoset imorse, diskat, dammsugat, packat, ska plugga sönder nu bara. orkar dock inte. är så trött. vet inte vad som är fel. är trött HELA tiden nu. somnat därvid tio varje kväll men är fortfarande så himla trött dagen efter och har jätte huvudvärk. Asirriterande. kanske drf jag varit på sådant klago humör flera veckor nu! s:

Ciiiao




sitter och lyssnar på den på repeat och ska plugga samtidigt-> nu!

~ Mummsmumms.

'


fina matte lektioner !


....precis... hahhahaha :pp

Tappade nyckeln imorse, ringde vdn för hela bågenhusen för att höra om han fått in någon nyckel... vände ut och in på hela lägenheten, missade bussen till nydala där vi hade utedag..

lyfte på en tallrick för att jag skulle diska, och vad låg inte under den?!??!! NYCKELN. ......... ringde min lärare å frågade hur ja skulle göra.. och dom hämtade mig med biiiil :) jätte bra. men... inte lyckad morgon kan ja säga! d;


ojdå.

-tomt.

Anneli :)

Igår kom anneli. vi for och handlade och hon gjorde middag till mig! :) jätte mysigt. :D (L)

~business and management.

"sometimes I just feel like falling, but walking, incomprehendsingly, seems like the better alternative"

hmmm.

ätit melonsallad, och som pluggsnacks så har jag käkat rabarber bitar med sockerr. hihhihhi :D

va ute å tog kort som min creativity till min CAS idag ;D :) -> magdascas.blogg.se


hahaha.

dålig uppdatering.
men som sagt, jag har något som kallas ett liv.


Snart ska jag flytta hem till en viss Viktoria, ska bjuda henne på fika i stan på onsdag. -> myys.

Nu har jag även min mobil som fungerar, så nu ska jag ta massvis med bilder som ska inkluderas i min CAS så dom lägger jag upp här oxå antar jag. Kmr inte skriva mke pga. att min CASblogg måste prioriteras. d;

--> Magdascas.blogg.se
där skriver jag obligatoriska saker som ska göras för att jag ska kunna göra min cas och klara IB. *suuuuck*

På lördag är det drilluppvising......... tränatränaträna på fredagkväll när jag kmr t åsele!


Matsumumms.

ÄNTLIGEN

-........ har jag något nytt att komma med! mitt liv flyter på just nu kan ja säga! har testat onigiri idag, (risbollar) med sjögräs på! jätte mumms faktiskt, fast sjögräset blev lite för mke i slutet, men... ku nde inte sluta tänka på att Jun matsumoto troligen ätit något liknande någongång så jag kunde inte sluta! :d:d::d hihihihih

"MVG+++ ska du ha! sugoi! hontoni, sugoi desune!!" va kommentaren jag fick av min japanska lärare. :) gulligt:)

Grattis till Lillebror som fyller år idag.!:) 



 

~ Yamete.

Alltså ja . precis. haha.

ska hem till maria sen och göra nigiri eller va de nu hette. På japanskan idag tyckte min lärare att jag fick mvg+++ på att läsa upp en text med hjälp av bilder. Texten fick vi träna in som läxa på annat papper. kunde nästan hela utantill, med hjälp av bilder gick det mer än bra, och jag kunde alla utan som Soshite, där ordet "sätts ihop" typ. haha. kändes asbra...till svenskan började

Lyssnade på redovisingar och hann inte ens med min eftersom jag var SIST? och hon jag var med var inte ens där, så IRRITERAD JAG BLIIIIIIIIIIIIR. chalalalalala.

dålig uppdatering ;)

skriver typ aldrig nu för tin.
jag har fått ett liv helt enkelt

SJÄLVKLART.

är så jävla förbannad så jag skulle kunna strypa någon just nu!!!!!!!!!!!! :@ min mobil (en gammal knapptlfn som jag tänkte använda ett tag efs jag va så less på touch mobilen) DOG i bussen. när ja km t lheten hädde ja i laddarn men då kommer jag bara fram till välkomnstmeddelandet åå där laggar denSÖÖÖNDER. och hjag har testat ta ut batteriet FLERA GGR. men inte fan går det. får panik. klarar mig inte utan TELEFON?!?!?

Today's work ;>

haha har drillat NONSTOP i fyra timmar ;> Jag vill bara lägga mgi och sova! men nej, nu ska jag snart äta och sen fara till Kim och drilla lite med henne oxå. har varit drilltränare dm här fyra timmarna. tror dock att idag behövdes för mina underbara fina grupper! är så stolt som kan kalla dem mina grupper :D:D




Min syster är min drillbrud, tränar henne, och hon är fjortis. mumms.

MENOJ.

kom till skolan imorse, har inte haft en enda lektion än! Glömde totalt bort att vi inte hade matte, dock så har jag sovmorgon på fredagar och matte som första lektion. men matten hade vi som sagt inte idag så .. har bara english och TOK idag. ;s

Sen ska mamma hämta mig så vi kan fara på travbanan med Elon antar jag å sen bär de av hem till lillÅsele..


Elon (:<3

swedish...

sitter och har svenska, anneli har bjudit mig på goedis :DAwsm.

är verkligen at my limits just nu,


aslängesen d; !

Kyyyaaa!

lite låtar :]





nevah.

kommer inte fortsätta jobba. har bestämt mig nu, det där var verkligen inte min grej. så ska gå på teorin idag och sen får vi se om jag inte säger till redan då.

Träffade dock roliga människor:) det var jätte trevligt så iallafall och alla var som glada och så. Kmr tyvärr inte ihåg namnen, men .. haha dm va söta för de (:

oioi-.

ska på jobbkurs ikväll. tycker lite småsynd om Kim men.. det är bara fem timmar................

Iallafall så ska man se vad jag hittar på med kim efr "jobbet" då, haha känns så vuxet att säga det. ;p


ciiao

~ Enviro.

jätte jobbigt. jättejättejobbiga enviro. känns som om vi haft skola i flera dagar ba idag utan paus. inte okej


KIM kommer idag. (L)

skooola.

Sitter på svenska lektionen och är så trött så jag vet inte vad. fick knappt sova ..vet inte vrf, jag sov en halvtimma, vaknade, sov, vakna, ..... -.-

Ciiiiiiiiao

~ stallet.

Hjälp mamma i stallet imorse, tvingade verkligen upp mig och bra de annars hade jag troligen legat å sovit just nu. ahah d;

red dalia oxå:) Asmys.

fallen inlove...


det får man.. eller? ;>

松本潤 !!! <3

Snyggaste levande människan!

(läste texten oxå , känns lite coolt att jag fattar ;) )


 Finns ingen vackrare :)
gorgeous ne?



ぢやね。 (byebye ;>)

nightmares nightmares

that's all there is.

blev en kort video på drillningen men usbkabeln ligger hos mamma. oioi.

Kollar på trueblood på megavideo och det är SÅIRRITERANDE när det kommer fram "du har nu kollat i 72 minuter vänta i 53 minuter för att fortsätta se, eller bli användare". Pff.

Snart->

blire drillning :) Synd bara att jag inte kan räkna med det i min CAS nu eftersom jag inte gjort en planering, tänkte göra en snabb planering och hoppashoppashoppas att det håller men jag har totalt glömt bort det och nu är det verkligen sent! d;

bilder å grejjs kmr seeen :)

Watashi to ototo wa ega o mimasu!

hahahahah jag och lillebror kollar på jätte hemsk film. kommer knappt kunna sova känns de soom! :s Kommer INTE Kunna sova ;>

DOG när jag såg denhär, underbart sött !


På tisdag!

börjar jag jobba på Online ;p eller ahh, det är en kurs från fyra till nio på kvällen (tis,ons,tors) och då får jag 90kr i timman! ;> under dm dagarna. Fett härligt, men ändå så sjukt nervöst så det finns inte.

Synd att det krockade med att Kim skulle sova hos mig och så. Men vi får umgås en massa efter klockan nio!hahaha ;p ohon kommer måste komma och bära mig till lägenheten. haha. MEN jag gör det till sparandet av Australien plugget! ;)

Ciiiao, ska se film å käka goedes med mamma :)


Juuste, höll på å vinna 20,000 ikv. men svarade fel på en fråga. faaail. (jag åmamma ) ;p

tok.

tok lektionen är i full gång, och jag tar livet av mig snart.

Ciiao

"I want you to think about why we know what we know" ?!? ;ss

"Mama, we're all gonna die"

Börjar inte förrän klockan tio med -> Matte dryygt.

Åker hem till Åsele idag oxå, ska nämligen ha drillträning på lördag med småttingarna :D längtar verkligen ;p har en massa S i rockärmen ;> haha.

 

so tired.

ligger i sängen i min stickade cardigan och känner att jag måste plugga. orkar verkligen inte alltså! Och som pricken över i;et så fryser jag sönder och håller på att bli sjuk tror jag.. detta ää inte okej.

Idag efr skolan for jag till Maria , vi hade jätte mysigt :)Hennes hår blev bra oxå d; men sedan fick jag en överraskning !! Blåbärspaj :D haha min dag räddad.

Nu ska ja göra te och hoppashoppashoppas att det bara äe en lätt förskylning.


heeello there little people. hahaha man saknar det lite smått faktiskt.

irriteraaad.

blir jätte irriterad
hann inte ens med
ush
jävla kul alltså
he ä ba å säg ciiao eller .
oioi.


Owarii ne?

BLIRGALEN.

Dom håller på att borra som fan här i lägenhetshuset och jag får så ont i huvudet så jag DÖR. hör inte min musik, huvudet bultar och öronen svider. ASKUL.

Hade mys med Ronja efter skolan efs vi for hem till mig och gjorde tortilini och bacon(: gjorde iste oxå (L)

"Hur skulle din närmsta vän beskriva dig?"

....ehhm.. heheehe.. ehhm alltsåå.. glad och positiv inställning kanske? HAHA jag gjorde bort mig på en gång. Men de va nice. nu äre ba å vänta å se hur de gick på fredag. d;


- min CAS header till min nya CASblogg. ahaha.

Shasha.

Slutat för dagen nu ;) sjukt härligt faktiskt :)

Tror även jag ska vara duktig och fara ut och springa efter intervjun på online. Ser väl hur hurtig jag känner mig ;p !


Nervööööös.

RSS 2.0